Friday, August 6, 2010

the 'wow' factor

harap-harap bila si comel aisya pakai dress ni, semua orang akan berkata 'wow'.

..sebab bb aisya memang comel ok..

..so, kalau bb dah comel, pakai apa pun 'wow'..

wow tak?


pink candy buton yang yummy. tp bb aisya takleh makan tau..


wowiee..banyaknya butterflies..

16 comments:

zana said...

dura,

sgt2 menikam kalbu dress ini. wow!!. beli kat mana ya pattern ni. pilihan kain pun sgt2 kena. good job durra.

d u r a said...

thanks zana. sebenarnya tak ada pattern yg specific untuk dress ni. saya suka mix & match design. fabrik ni mmg dalam simpanan saya, tapi my customer yang pilih fabrik untuk buat design ni.alhamdulillah , the end result nampak 'wow' hehe..

Zura said...

memang wow! cute prints i suka! :)

Diamilikku said...

aku suka kain nih..sangat cantik..aku suka alesha pakai baju corak2 n kaler mcm nih..hurmmm..durra nanti aku nak tempah tau...tunggu aku beli kain comel2 ehhh

Wan Anis Sorfina said...

wow!

d u r a said...

Zura, cute kan butterflies tu. i pon suka gila. nak buat baju sendiri mcm tak seswai huhu..

Sone, kalau alesha pakai prints mcm ni, confirm d'bomb'. colour yg vibrant sungguh ceria. kirim kat kak wa wei. sementara dia dok oz lagi.

wan Anis Sorfina, thanks :)

MamaDaniel said...

memang wowwweeee..junior juice... (ingat tak iklan nih..)

mmg cantik la cik dura.. geram melihatnyer... (wink wink)

salina said...

super wow...mmg cantik sgt...meleleh liur tgk..

zu_e9 said...

wow..!!
mmg btui2 wow...
sukanya colour n combination fabrik ni..
cantik sgt btuahnya bby aisyah tu..

neeza said...

wowowowow...

K Wa said...

Aku tak mo kata WOW..aku nk kata
WAAAAAAAAAAAA....MANYAK CANTIK LOOOO...bleh? aku mmg mcm nk p cr lg kain2 kt LINCRAFT ni (tmpt aku beli kain ni..la ni aku dh pindah rumah dkt kedai kain jugak..pinau bijik mata dok p tgk kain cantik2 wei!!

Princess Closet said...

wow nice colors and nice work!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

memang wowo la...suka sgt dress ni...kaler yg ceria plus cute cutting...kiut miut betul

d u r a said...

galss, thank you..thank you..thank you..poji-pojian yang menaikkan semangat untuk menjait :)

kak wa, hg ni mmg saje je cari umah yg dekat ngan kedai kain. tunggu la aku sampai umah hg nnt heheh..

Anic said...

A big wow from me!!! it is so pretty...

k wa said...

Sila..sila..sila mai secepat mungkin..aku kalau bleh nk pindah masuk dlm kedai kain tu sekali..haha best!

Related Posts with Thumbnails