Thursday, September 16, 2010

aidilfitri 2010

ucapan selamat hari raya untuk semua daripada azzahra, nuril & safiya

raya tahun ni, azzahra nak pakai jubah(abaya), safiya & nuril ikut je lah. pagi raya baru siap jubahnya hehe..

ok, dah penat posing, panas & mengantuk. nuril je maintain senyum :)


iman & emir juga mangucapkan selamat hari raya


emir yang paling suka beraya di kampung. boleh berlari sesuka hari kat luar rumah tanpa memakai kasut :P

10 comments:

Zura said...

Awww....adorables!!! Durra, nak sangat belajar jait jubah for my girls tp I tak jumpa lagi pattern yg comel..those maxis cantik giler..you pakai pattern mana babe? did you draft yourself? ajar I please? pretty pleaseeee? *hugs*

Sue a.k.a Mrs SM said...

selamat hari raya durra & family... raya kt kg biak ka... aku raya di pahang thn nih....rumah tok aku...

Azaidris said...

Selamat hari raya dura!
Baju melayu emir jahit sendiri ke? Kona cotton? Linen?
I this year 1st time jait..3 plak tuh. Blom sempat nk post kat blog je lagi...

d u r a said...

Zura sayang, thanks:)
about those jubah/maxis, yes i drafted the pattern mysellf.senang je, mcm a-line dress je & kasi labuh. voila, there u hv it! oh ya, uth sleeve pulak u draft bagi labuh & lebar pasal nak jahit dgn elastic thread. er, cukup ke crash course mcm ni ;P

sue! ye aku raya di kedah tahun ni. tapi tek sempat pi beraya umah rakan2. sanak sedara punya umah pon tak habis jelajah lagi huhu..selamat hari raya sue ♥ !!

naza, wow 3 pasang lagi u jahit :) ye, i pun jahit sendiri. 2 pasang je la. 1 for my man & 1 for my little man. mujur le kawin ngan org johor, senang sikit nak jahit leher dia tu. kalo kena jahit baju kurung teluk belanga, mmg fail la hehe..

Zura said...

Pengsan crash course tu coz I slow learner hahaha! Nanti I email you ya sayang...chewah tetiba lak jadi manja muahaha...

Drama Mama said...

cuteness!!! you jahit sendiri ka jubah tu? kagum sangat!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Mila@Rimbun said...

wahhh cantik2nya jubah tuuuu..

d u r a said...

gals, tq :)
jubah tu siap di pagi raya. terkial-kial i menjahit. tambah kalut bila tiga2 anak dara tu dah siap mandi semua tapi baju belum siap huhu..

Naddiea said...

dura sempat lagi tu hang menjahit pagi2 raya nooo...anyway,all da gals looks soo cute.mcm kembar 3.hehe..

d u r a said...

shepah, tukang jahit memang mcm tu, baju anak orang siap. baju anak sendiri jahit paling last huhu..
depa 3 org tu mmg mcm powerpuff girls dah hehe.. :)

Related Posts with Thumbnails