Monday, November 16, 2009

Je m'appelle Tinger. Vous vous appellez comment?


Tinger (tee-nger).
Name given by MsButtercupSafiya.

 
Why 'Tinger' was chosen?
Maybe because of the "Telinga" hahaha


Embroidered Safiya's name on the pocket.


Urghh..sooo gemukk....

Made from remnants:
yellow pocket ~ from Emir's t-shirt
plaid fabric ~ from my pregnancy top.

*(My name is Tinger. What is your name?)

8 comments:

Zura said...

so cute! is it pillow? "tinger" dia yang special tu hehe

d u r a said...

yup,it's a huggable pillow :)

ietafakyra said...

yeeah...huggable n gegemuble! comei gak!!

Diamilikku said...

durra..hang buat juai dak...kalau buat aku nak order gak ahhh

Zura said...

berkenan sangat ngan si gemut ni..durra dalam dia you stuff ngan apa ek? pakai quilt batting ke? how does it get so plum? eeeiii...cute betul la! :)

d u r a said...

iera, gemuk mcm mama tuan dia gak..hahha

sone, ni pakai kain perca je la. kalo nak jual, aku kena beli kain dulu ah..

zura, i guna polyfill stuffing. ala, mcm dlm bantal tu. pocket tu sponge padded, saja je sebab ada lebih :)

Haida Hussin said...

sooo cute!! first time baca memang teringat 'telinga'. good job durra!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

kalau hang jual aku pun nak beli..pandai hang dok reka2. sooo cute!

Related Posts with Thumbnails