Thursday, December 30, 2010

December Updates!

Salam..
nampaknya dura sekarang ni  update blog sebulan sekali saja.
betul
sibuk
sangat sibuk
sungguh tak tipu
tapi orang lain pun sibuk juga. mungkin saya yang tak pandai nak bahagikan masa kot..
walaubagaimanapun, tetap sempat menjahit dalam dok sibuk sibuk tu..hihi..

ni semua dress untuk anak sedara dan anak sendiri untuk dipakai di majlis perkahwinan my feveret cousin. permintaan si bride mintak jahit yang tak dapat nak ditolak.


model-modelnya

yg omel ada, yang omot pun ada hehe ;)


 thorn among roses ;)

 yang ni my favourite model. omel sungguh..

 eh.eh.. tayang gigi pulak dia.
~ senyum mahal suri :)

dalam sibuk sibuk dok makan nasik tomato paling sedap di dunia,
serious lupa nak snap gambar pengantin baru.
pengantin lama pun boleh lah ye. ini loving couple yang dah 41 tahun bersama 
love u ayah & mama!


5 comments:

Liza A. said...

Duraaa, sungguh rindu mendengar khabar mu...muahahaa...lama betul tak update, suka nak tengok your baju2 tu, comei sungguh dengan sedondon tu :)
P/S: Mak abah you sangat romantis! Hehe...seronok ye hubungan kekal lama begitu :) mungkinkah kita semua pun begitu...InsyaAllah!!

Happy New Year to you, Dura!

Cik Puan Gaban said...

wahhh..baju-baju ni comel-comel-comel belaka. i cinta polkadots!

yang jauh di sana said...

betoi la model hat tecik tu geram tngok...macam nak geget saja pipi...mata bulat....comels...

Zura said...

Comel2 semua! Geram I tengok those pink polkadots! :)

Diamilikku said...

aku suka model comot:)

Related Posts with Thumbnails