Wednesday, September 1, 2010

siri baju raya - baby wani

fabrik corak rama-rama warna ceria, semua orang suka.


dress untuk baby wani yang bakal berumur 1 tahun lepas raya ni.
dengan tali ikat di belakang..awww, harap bertambah cute la..  ♥




5 comments:

AdoRabLe Mommy said...

salam k.zura, saya ni aslina dulu schoolmate akak kat sek asma.. Nak order baju gaun utk my kiddos tp rasanya dah terlambat utk raya pose.. Nak tempah utk raya haji la.. Tema black in color.. Kalau ada kain mcm k.azni ok gak la.. Nnt saya give details kat akak...

Diana said...

cantiknya baju ni....very cheerful colors

d u r a said...

hi aslina a.k.a adorable mommy,
kalau nak tempah utk this upcoming raya mmg tak dan la. raya haji boleh, insyaallah..tapi kalau hantar your kain to me lagi bagus sebab k.dura takde kain colour black. ape2pon email me ok :)

didi, memang sangat cheerful. aku pun suka sangat tengok kain ni. dtg dari jauh ni,from oz :)

zu_e9 said...

cantiknya dress ni..
geram tgk..huhu..
sy masih xsmpt nk jahit cam ni..

d u r a said...

zu_e9, wak pon boleh jahit camni. practice makes perfect :)

Related Posts with Thumbnails