Tuesday, September 8, 2009

Everyone-else-is-doing-it-Why-not-me Dress


ya betulll...saya tengok ramai yang dah buat dress ni dan ia telah memberikan inspirasi untuk saya buat jugak..Hohoh..jadi jugak akhirnya*bangga+perasan sorang2*

Saya telah memaksa MsButtercup pakai dress ini untuk saya ambik gambar dan MsButtercup hanya pakai dalam 15minit sahaja pastu dah tanak pakai sebab seksi T_T

MsButtercup ni memang susah nak duduk diam.Ni kira bertuah la dapat posing macam ni. Ni contoh susah-nak-duduk-diam dia.
Orang sibuk nak bukak puasa, dia sibuk main, padahal satu hari tak makan, sama macam orang puasa padahal tak puasa.cuba kira berapa banyak perkataan puasa.


tsk..ni bukak puasa ke melahap ni...
..glottony..tsk..tsk..

*Tadi pegi Petaling Street beli buah ceri ni nak bukak puasa. Sepuluh biji buah kemetot ni bersamaan dengan enam ringgit. ENAM HINGGET! T_T

menyelerakan kan...kan..

9 comments:

Haida Hussin said...

salam dura,

ms buttercup je ke tak duduk diam? mr bumblebee tak join sekali..hehehe
anyway my kids pun cam tu gak tak penat2.. kita yg tgk yg penat.
cantik fabrik baju tu.. yup everyone's doing it.. :-) sekejap je siap

d u r a said...

mr bumblebee tido.. fuhh..nasib baik kalo tak tak boleh makan la mamanya ni..teheee..

ye baju tu mmg senang sgt. tak yah lukis pattern ke apa..terus jahit je..

Zura said...

so sweet dura! comeynya...everyone's doing it but me tak buat-buat hehe...maybe this weekend eeeiii berkenan sgt tgk miss buttercup pakai!

siti syahirah suhaimi said...

omg cu yah has the same kain tp buat tiered skirt!! pandainya safiya posing nnt boleh jd model ;)

d u r a said...

Zura~ u should try it. Easy-peasy!
sss~ cuyah asyik buat tiered skirt je nowadays. buat kat safiya satu *wink*wink*

Zura said...

dura, akhirnya dapat i buat for Hanan! memang senang, dalam 1 hour dah boleh siap sepasang hehe

K Wa said...

Eee..geramnya tgk hang wat baju safiya tu..aku penah tempah gaun utk Farhana dgn sorang yg mmg patient menjhit baju budak mcm hg ni..sbb punya la suka dgn design & fabrik2 dia..ok gak la..ni website dia..http://girl-charms.blogspot.com/

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

dura hang x mau buat tempahan kat kwn2 ka

d u r a said...

kalo tempahan shirred dress ni bole la sebab senang bangat! yang lain tak berani takut tak siap hohoh..

Related Posts with Thumbnails