Wednesday, December 23, 2009

The Tunic of Not Enough Fabric

Can you spot the not?




I stubbornly wanted to cut the sleeve on the bias even though I knew that the fabric will be insufficient.
Luckily I had the same material, which is cotton voile, for the bust area. The colour wasn't really well coordinated. No?



Cotton Voile agak jarang dan saya tak suka sexy. Jadi, saya lapik dengan tudung bawal yang saya dah tak nak pakai :P


16 comments:

lia said...

sooo... creative!:-)

d u r a said...

thanks lia.

ALyNaH.rAi.gOriLLa said...

the outcome was gorgeous~ =]

i think if u sew a little bit of the same material on the bust area to your cuffs and the bottom of the tunic, it would be much more adorable... ^^

K Wa said...

Durr...kalau aku jumpa pattern baju hg mau kah??

d u r a said...

ALyNaH.rAi.gOriLLa ,
great idea. tak terpikir la pulak..

K Wa,
owh rasa kena stop dulu beli pattern sebab banyak yang belum cuba jahit. Tapi kalau fabrik--AKU NAKKK!

Zura said...

durra, cun giler nih! beautiful tunic and tak nampak cam not enough fabrics, nampak cam you combine fabric which is good! did you use a pattern?

d u r a said...

Zura, thanks. yup,i pakai pattern but it's a dress pattern actually. next time, insyaallah i nak buat dress & i will reveal the pattern ok.

My Botang said...

This is very pretty.. love the fabric colour..

faizlily said...

i like it... the way it is. Anyway nak tanya tunic tu ada zip ke kat belakan?

aimila said...

I agree with lia. u r soo creative. i like ur blog soo much. u r talented!!

btw, thanks for dropping by that day.

d u r a said...

My Botang, thanks :)

faizlily, thanks. baju tu tak ada zip, bahagian leher agak luas, so no zipper needed :P

aimila, thanks :)

K Wa said...

Ok..ok..ni tgh dok ushar satu kedai kain tgh sale..3 hr ja pulak tuh..ish kena pujuk pak cik aku tu pelan2 ni..oh my dear..can u please bring me to the kedai kain & take care of the children? so i can shopping heavenly...hahaha..

d u r a said...

K Wa, cepat la pujuk pak cik chai heheh..
weh chrismas mesti banyak sale kan. apa lagi borong la..wahaha..

Ariza Craft said...

nice tunic. suke neck patterns tu. so sweet.

TRTI said...

Bijak wooooooooooooo.......Dura, ajar aar nak buat tunic.....comel sangat..........

d u r a said...

Thanks Ariza.

TRTI, ambo pun baru belajar jahit tunic ni. belajar dari pattern. tak pandai nak ajar orang lagi la :P

Related Posts with Thumbnails