Tuesday, January 19, 2010

Durratul Ain Mohamad dalam Utusan Malaysia

Perrghh... tajuk memang takbleyblah punya gempakks.
Macam gila glamer pon ada.
Tapi tak..tak..hakikatnya i ni pemalu weii..
Rasa cam nak benam muka dalam timbunan kain-kain yang belum lipat jahit tu pun ada.
Harini i jadi glamer dengan Dj Epoi. harini je..
Terkejut tengok muka besaq gedabak dalam paper..
dah tak leh camo dengan spek mata besaq dah hehe...

Sesiapa yg tak beli Utusan boleh klik sini untuk versi online.
Nasib baik online version tak paparkan muka besaq I..
kalo tak habih kain dalam kotak kena sepah
sebab nak benam badan sekali..teheeee

Di sini saya ingin mengucapkan terima kasih kepada insan-insan berikut:
(ayat skema takbleyblah)
  • Maria for the story
  • Bro Naim the photograper
  • ha ni paling penting --> Sone, for the opportunity..
Thanksss!

Update:
ok..ok..ok..untuk tidak mengecewakan permintaan kekawan
yang berada di seberang laut
especially Mazura Abdul Rahman yang berada di Land of the Kangaroos
yang tak boleh beli Utusan Malaysia kat sana
tapi nak tengok jugak versi physical,
nah tengok
tapi jangan gelak tengok muka besaq complete with eyebag bukti gigih menjahit di tengah malam tu ok..



Update lagi:
ouwhh..sedih tengok gambaq ni rupa i macam auntie.
padahal kalo face-to-face i masih muda remaja (uwekk sila muntah)
tak sedar diri umoq dah 3-series weiii..
nak buat camana tak fotogenik

32 comments:

atikah said...

congrates masuk paper utusan-Mega!nice blog,penulisan yg berisi utk kami.

TQ

My Botang said...

Congrats!! how does it feel to be featured in the newspaper??? moga terus maju :D

Zura said...

perghhh! mainstream news tu! tambah semangat blogging and menjait..congrates babe!

d u r a said...

Atikah, thanks..keep coming back :)

Sue, well i'm flattered and malu+segan at the same time..

Zura, yah..semangat caiyok caiyok sew along.. :D

Dj Epoi said...

Salam...Beb!!

Yeszaaaaaaaaaaaaaaaa
Gila glamor kijap kita eik? hahaaah
Tahniah juga buat Lu...

Moga ianya akan memberikan semangat untuk kita terus berkarya dalam bidang masing2 huhuhuu...

fham5579 said...

syabas2 dh glamer dh kwn aku ni...hihihi..awat x edit kasi cun skit gambaq hg tu wei...cun tu cun tp nmpk cam auntie skit pdhal masih kakak2 kan...hahaha jgn mara arrr

d u r a said...

walaweiii bro dj..
sama-samalah kita berkarya ok!

Haida Hussin said...

congrats! glamor tu.. :-)

d u r a said...

hanim,
tulah pasal, si abang photographer tu tak editkan untuk aku. dah la aku ni tak fotogenik :(

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

tahniah2 kawan aku sorang ni. aku mmg peminat blog hang sebenaqnya sbb aku suka tgk hang jahit..(ayat mengampu kot2 dpt la sepasang dua hasil kreativiti hang...)

tp betui la kata hanim..nmpk mcm auntie2 sikit..aiseymen....

d u r a said...

kak haida, thanks.. takdemaknanya glamer...

Eza, aku memang ada niat nak buat giveaway kat kawan2. tapi masa mencemburui aku oouwhh...sebok wei. bila nak jahit-->yang kakak tarik benang, yang adik tarik kaki mama..

haih abang fotographer ni, saja aje taknak kasi aku cantik hmmphh..

lia said...

wah,tahniah dura!mesti ramai lagi peminat lepas ni kan?

Cik Som said...

wah wah wah ....Tahniah tahniah

Mcm auntie? Tak lah.... masih cun lagi.. :))

pianina said...

wah hebat...hebat...congrats..congrats...

Diamilikku said...

upah aku murah ja dura...hehehhehe...
kasi sepasang baju untuk dua2 anak aku....hahahahahhahaha...bukan senang oooo nak menggunakan pengaruh aku yang dah tiga tahun tinggalkan utusan untuk glamerkan kawan2...hahahahahhahahahahah.....(jahatnya aku)...dak dak dak...aku ikhlas tolong glamerkan kengakwan

Syahirah Suhaimi said...

kak ain msg ja irah terus keluaq kelas p beli paper! tu dia besaq sungguh! keep up the good work baby!

LynnAmalina said...

wowwww durra gal!
glams you!!rasa best ada member celeb macam u.ahaks!!! :D
u go gal...!

d u r a said...

lia, thnx. ramai peminat kat orang ke kat blog haha

Cik Som, thnx. ni yang sayang Cik Som ni..

pianina, thnx..

Sone, aku malu gila tau kena interbiu lagu ni.dah la baru setahun jagung..eh silap..jagung separuh masak.tetiba jd glamer huhu..

irah,hehe orang kampung kena bagi tau dulu haha

Lynn, owhh i dah jadi celeb ke.cepat mintak autograph haha

Ckin said...

wow masuk paper.. congrates!

ietafakyra said...

ish ish ish, bestnya kwn sorang nih!! bagus la dura..kan aku dh kata kerja2 hg sure dpt perhatian punya! syabas beb....buat lg kelas2 tutorial hg tu. even aku tk reti, tp aku enjoy giler baca siot...hhmmm...best!

Sheila Wahid said...

Sorang lagi kawan blogger masuk surat khabar, glemer2... tahniah & good luck ^_^

d u r a said...

Ckin & Sheila, thanks

Ieta, aku buat tutorial untuk korang praktikkan ok..anyway, thanks friend. semua ni atas sokongan hampa semua jugak :)

aimila said...

dura... i'm hepi for u!! tepuk3x. btw, u r still look young, maa... u go girl!!!

maswanie said...

Congrats Dura..masa baca paper tu teruja lah gak..siap tunjuk kat kawan2 lagi ahahahh...
Keep on ur good work..:D

TiniHani said...

alamak macam mana i boleh miss out berita gempar tanah air ni... glamors okehh.. ekekek ala comel aje dura.. nak selongkar balik la surat khabar.. ekekeke

d u r a said...

aimila, thanks!

maswanie, uih siap tunjuk kawan hehe.anyway thanks:)

Hani,thanks :) ala takyahlah susah2 selongkar. lama2 jadi pembungkus nasi lemak jugak hehe..

nadiah said...

tahniah dura,makin glamour sekarang,seronok g blog u dan dj epoi,banyak pengetahuan yang saya dapat...saya masih baru kat sini perlu banyak belajar lagi..

Fit said...

wow... memang hebatt!!.. tahniah!!..

Kak Engku said...

Assalammualaikum.....sama lak hobi kite yek jahit menjahit.....tapi akak jahit org lepas bersalin hehehe...

d u r a said...

nadiah, thanks. visit la sini selalu ok..

fit, thanks :)

Kak Engku, bidan bersalin ye..
alahai nasibla saya jahit baju aje, kalau kena jahit org mau pengsan saya...
anyway, blog k.engku banyak info esp for ladies..thanks

K Wa said...

Adusss...ku dengar namaku disebut2 didalam blog yg glamer itewww...owh trima kasih kerana igt diriku & memensyenkan namaku disitu..huhuhuhu..rasa x la lama ngat aku x jenguk blog hg ni..masuk2 tu dia..byknya update!

Kikikiki...tp pose hg dlm paper tuh tetap la lentokss occay..tepuk tangan..ni yg buat aku x sabaq nk bg kain yg sebeban yg terlebih beli dlm lemari aku tu kt hg cepat2...bleh la hg jahit & jahit & jahit lg..

p/s tetiba aku pulak rasa nk beli mesin jait..adusss..

Sharifah said...

alamak.. dura terlambat ... tahniahhhh.. baru tercame across post nih..

alhamdulillahhh. semoga bertambah maju k

Related Posts with Thumbnails