Thursday, January 21, 2010

My Luverly Craft giveaway




Seperti yang dijanjikan.. MYLUVERLYCRAFT dengan ikhlas nye nak buat giveaway.. Sori la ye sepatutnya minggu lepas nak buat tapi ke bizzian membuat tempahan baru la berkesempatan buat minggu ni..
So.. sudi-sudi la join giveaway yang tak seberapa ni..
Hadiahnye macam gambar di atas tapi pemenang leh pilih.. Hair clip dan brooch tu leh pilih la nak kaler ape..
SENANG JE :-
1. Jadi follower MY Luverly Craft..done!
2. Buat entry mengenai MYLUVERLYCRAFT GIVEAWAY di blog anda bagi ramai lg leh join..done!
3. Add Myluverlycraft dalam blog list anda..done!
4. Bagi komen & link blog dan email anda.. done!


TARIKH TUTUP : 1 bulan selepas besday saya.. :-)

27 JANUARI 2010 happy birthday my luverly craft!

 my luverly craft ni cool betul, bagi hadiah kat orang sempena birthday diri sendiri.
anyway kalo lah saya menang giveaway ni,
saya nak brooch warna purple macam dlm pic tu & hairclip warna pink :)


1 comment:

MY LUVERLY CRAFT said...

salam, tq ye join giveaway.. wait for the winner.. gud luck!

Related Posts with Thumbnails