Friday, March 26, 2010

BFF pencil rolls

Pencil rolls for the sweetest little bff. 

 One for Damia, one for Nawalnur


Damia's

Nawalnur's

To be filled up with coloured pencils.
Although I'm too old for one, i still love colour pencils and using the brand new colour pencil is the best feelings in the world :D

p/s: Ieta, ok tak?
Damia and Nawalnur suka tak? I hope they love their pencil roll.
Handmade with love by Auntie Dura :)

4 comments:

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ish ni kalau ieta kata x ok mmg nak kena pelangkung dah ni.

ietafakyra said...

owh dura!! thanx for doing this entry on behalf of me...pasni aku mau link to this entry sbbnya aku sgt tidak punya masa ngadap blog yg sudah bersawang nih. uhuhuhuh...but as i mention to u semlm, this presie lum smpai ke tgn kedua2nya, aku amsih simpan bebaik dlm kotak kat umah... huhuhuhuu.... al-kisahhhhhh!

eza : hihihihi...mmg cunssss. aku yg dpt kt opis terus jaja kat sume org dgn bangganya tunjuk hasil kerja kwn sorang ni haaaa.... *wink!wink!*

fham5579 said...

lg sekali aku x suka la kt hang ni dura...hg ni wat benda2 camni cute2 sgt...geram aku psl aku x reti jahitttt..warghhhh

d u r a said...

eza,
kalo ieta kata tak ok aku merajuk, mogok tak mo jait dah huhu..

ieta,
thanks beb kerna menghargai hasil kerja tanganku..*sobs*tears*

hanim,
nanti kalu baby #3 girl belajaq la jait ok. boleh buat dress kiut :)

Related Posts with Thumbnails