Friday, March 12, 2010

Strawberry Sling Bag


Who doesn't love a plump, sweet and  juicy strawberry?


 

This is a unique and fun kids sling bag in the shape of strawberry. 
 Made from felt

Fully lined with flannel  and has zipper closure.


Just so cute for a cute girl..

sapa lagi..Safiya la..
kan ada nama Safiya kat situ..:D


9 comments:

Nomaliza said...

Comei! Dura, kat mana beli flanel tu? And the felt?

d u r a said...

thanks Nomaliza :)
felt tu i beli kat my fav craft shop -Craft Haven @ One Utama. u can bought online @ other's craft blog. lebih kurang je harganya.
flannel beli di kamdar or nagoya.

lia said...

wah!!sweet sangat!just like a strawberry!suka..suka..:)

[n.a.i] said...

wahh.. bestnya safiya ada beg baru yang cute! durra, buatla backpack pulak hehee..

Sharifah said...

comellll cuteeee

MamaDaniel said...

Cik Durra.. sudilah kiranya mengambil award di rumah saya.. tq...

d u r a said...

lia,
thanks :)

(n.a.i),
kena cari felt saiz besar dulu la nak buat backpack. yang i beli ni saiz A4 je, tak cukup besar untuk backpack.

Kak pah,
thanks!

Zila,
thanks sudi bagi award kat saya yg tak seberapa ni heheh. dah ambek dah. tq dear!

norem said...

cantik la durra, teringin nak buat tapi tu la byk sgt nak buat sampai x terbuat. hehehe

ummieoleea said...

cntik la......rajin awak jahit ye...kain felt tu mahal tak harganye? biasa kene bli by meter @ keping? dah lame cr kain felt tu tp sush la nk jumpe :-(

Related Posts with Thumbnails