Monday, July 12, 2010

kawan-kawan berhati mulia

seronok bila ada kawan yang pemurah. yang sudi bagi kain dan zip seperti ini.
cantik kan. terima kasih kak ayu of pondok craft. huh memang tak sangka boleh menang giveaway tu. thanks again.

seorang kawan yang nun jauh di sana pula menghadiahkan buku & majalah yang berkaitan dengan sewing & craft. hatiku gumbira tak terkata. zahir tak terucap weh..
walaupun books & mags ni mungkin dibeli di carboot sales  (masih ingat kita duorang suka sangat pi carboot sales zaman muda remaja dulu, kak wa), i really..really..really apreciate this. buku ini terutamanya..

 tengok tu, harga dia 50cents je?!!
goshhh..memang tak sabar nak jahit semua cute toys yang ada dalam ni.siap ada tunjukkan grid-grid supaya senang nak lukis patern. paling suka yang ini..

belinda the dino. juga yang ini..
annabel rabbit, a pyjama bag.
nanti bila saya rajin scan pattern dalam buku ni, kita buat soft toys sama-sama ya ♥

10 comments:

Naddiea said...

durra,bestnya buku tu..anyway,hang jahit toys banyak2 pastu jual kat kawan2 boleh.sbb aku teringin nk beli soft toys cute2 utk bb hasya nanti.hiih..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

weh, buat toys banyak2 juai kat ikea boleh kot....kira hang one of the designer arrrr... bayangkan la nama hang tertera kat tagging toys tu...kayo pokcik

fham5579 said...

tu la kan eza..aku rasa si dura ni layak la...psl hasil keja dia selalunya superb...

DeLLa said...

cute nya...alahai..mntk tolong 'kawan' belikan majalah tu jugak boleh ke?

d u r a said...

nadd, nak buat satu pon belum sempat lagi. insyaalah kalau ada masa aku buat banyak2 & hadiah satu kat bb hasya okey :)

eza, besar impian tu aihh..ok. aku letak nama durra's doodoll ok tak?heheh..

hanim, cewahh..cewahh puji tak hengat. nak soft toy jugak la tu..;P

della, memang cute-cute toys dalam tu. kalo mintak belikan, mungkin susah sikit kot. tapi kalo berminat cakap ah. maybe i boleh tolong fotostat bulih?

hasyima said...

saya suke beli buku tp so far tak pernah beli buku jahit..sekarang kena beli buku jahit sbb tengah jiwa menjahit..thanks for always inspiring with your lovely works!

MamaDaniel said...

cik dura.. scan jgn tak scan... hehe... tak sabar nih.. hehe...

TiniHani said...

cepat cepat scan.. nnt leh buat sama2 ahahha

iEtaFAkyR@ said...

aku suka entry2 kretip cenni. cepat la buat lagi dan lagi dan lagi. even aku ni tk reti, tapi aku suka tgk kejayaan org2 yg reti mcm hg ni. best la dura!!

IMAN said...

wah bestnya..dulu2 kita muda2 tak perasan lak carboot jual bende2 best camni. kalau ada peluang lagi..sure bertimbun buku n mags craft blh wat balik

Related Posts with Thumbnails