Friday, May 14, 2010

Adam tanpa Maya

 ye adam sahaja, maya tiada

thanks god, adamaya (drama) is finally over...

adam is exceptionally good, responsible, caring , reliable, uber cool and handsome
..yeah, he's a dream of any girl/woman.
tapi ada ke lelaki yang macam tu kat dunia ni??
i mean, he's sooo cool, waaayy to cool.
eventho he saw his wife and her ex-boyfriend, with the ex's arm over his wife shoulder, boleh cool, selamba, balik rumah tak cakap pape.coolness!
ishh..ada ke lelaki macam ni? ada ka?

ok-lah..enough on adamaya..drama tu pon dah habis dah..
tunggu mode drama baru pulak..
anak2 boleh la stop perasan diri adalah amani.sampai nama pun kena tukar jadi amani, contoh: arisya amani ;P

adam suka main bola. hari-hari adam main bola.

6 comments:

ietafakyra said...

mokcik, apa bebel2 nih? aku tau la hg emo kat adamaya tu, dah pulak kena tempias adam2 yg order barang kat hang nih...hik hik hik...sabaq jer lah! :P

d u r a said...

hahah..ter emo pulak.. emo sebab drama dah abeh T_T

Diamilikku said...

aku langsung tak tgk episod minggu nih..huhuhu..ending pun tak tau..nak kena tgk kat tv3.com.my la pulak

d u r a said...

tengok sone jgn tak tengokk..

mama nuriel said...

hehehe....u pun layan adamaya gak....??? My conclusion, mana la nak ada lelaki cam tu di zaman nih.....agaknya 1 dalam 10juta manusia kot.....hehehe....apa2 pun moral dia:hargailah apa yang kita ada kerana apa yang allah dah bagi kat kita sebenarnya itulah yang terbaik....

Biru n oren.....nice...:)

fham5579 said...

hahaha...walau masa mula kena kritik kan cita ni tp last2 org mula suka gak...amani tu mmg comei and btui kata hg ada ka laki camtu? aku rasa adala kot dlm 1000 tu sorang..kalau laki aku mau kena pelangkong dh dua2...hahaha...
hg wat kt sapa tu adam?..comeiii

Related Posts with Thumbnails