Thursday, May 6, 2010

ultraman

ramai juga yang berminat dengan ultraman quilt ni rupanya.
saya ingat saya sorang je yang suka ultraman cute ni..
cute kan..even monster dia pon cute tehee..
tapi sayangnya, sudah tidak available. 
thanks to one sweet lady yang beli quilt ni kat bazar puteri pos haritu


untuk menyenangkan semua pembaca yang dok susah-susah je lenguh jari dok menaip email tanya pasal quilt ni, ini adalah perinciannya. 
untuk perincian yang lebih terperinci, sila email i ya :)

item: quilted playmat
material: 100% cotton fabric & fibre batting
size: 40" x 60"
price : RM120
note: made to order

8 comments:

jessie said...

comelnyer!!! i like!kreatifnyer Durra mix and match kain nie.u deserve two thumbs up!

d u r a said...

thanks Jessie. luckily the panel itself tak banyak colour. senang nak mix & match.

Anonymous said...

i'm waiting for my ultraman pillow case!!!

Anonymous said...

hehehe...ko tahu siapa aku !!! hahaha

d u r a said...

ye lah puan :P coming soon..lena la hakim lepas ni tido ngan otromen heheh :)

Anonymous said...

yes..off course!!

hanna_anaqi said...

dura....aku br tgk nih! aku nk gak!plsssssssss

noorwati said...

Salam durra,

Nak tanya..utk batting tu guna apa yer..and mana boleh beli batting macam tu ek?

Related Posts with Thumbnails