Tuesday, May 11, 2010

comei lotei

kecik aje baju ni, untuk rakan sepejabat nak bagi kat anak buahnya yang baru lahir

tambah butang ni bertambah comei :)

7 comments:

Nomaliza Azman said...

Memang comei baju kecil2 ni, boleh you bagi hadiah kat I sama, semalam I scan baby, confirm dapat baby girl! Hehe...boleh join you buat baju kecik2 ni...alahai...tak sabar pula nak bersalin...:)

ummiyana said...

kalau nak oder u buatkan baju ni bleh x?

mama nuriel said...

memang comey...fabric dia pun nice jew...

me01my said...

alaaaa tomey nyaa..sure baby tu nampak bertambah cute kan..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

selalunya nak jahit2 benda hat kecik2 ni org kata payah. hang mmg terer wei...aku syok tgk ja tapi nak buat pakai dak la...

d u r a said...

Nomaliza, congratulations! ha lepas ni boleh stop bagmaking kejap. buat baby dress la pulak.. :)

ummiyana, email me ok :)

mama nuriel, memang fabrik dia pon comey :)

me, harapnya camtulah. risau tak muat je..hihi..

eza, berpinau la jugak bijik mata nak kelebek benda2 yg teeny-weeny ni. minat tu la yg buat aku bertahan T_T

rhan said...

slm, hi.. nice work & nice blog, Join ya. Bila la dapat buat baju comei gitu.

Related Posts with Thumbnails