Friday, May 14, 2010

hannah's

a dress for my colleague's daughter
fully lined bodice with 3-tier skirt

6 comments:

Rozi Rahman said...

I like. I dah pakai the same material for a simple sundress for arwen. turned out pattern dia a bit small, so I buat seluar for her n the sundress dah jadi blouse hehehe...

MamaDaniel said...

Canteq la cik Dura.. tapi..sekeping jer gambar.. tak puas kami menatapnyer... hehe...

n.a.i said...

dura, sangat cantikkk..!! selalu jeles tengok hasil jahitans dura ni tau.. bila la pulak boleh buat untuk anak dara sendiri ni!

d u r a said...

rozi,
itu yg specialnya sundress, bila our dd dah outgrown their dress, boleh jadi blouse pulak :)

zila,
sekeping je lah zila. design sama je mcm yg lepas2 hehe..

nai,
i ni buat utk kanak2 je. unutk diri sendiri tak terbuat lagi, jeles ngan u yg selalu jahit baju adults. cantik pulak tu :)

Farahana said...

Cantikla Durra,

Saya teringin sgt nak buat baju yg nampak facing dgn kemasnya.. tak pernah lg buat yang mcm nih..

Hema said...

Dura..its really cute..jahitan kemas..jelous nye..i baru tgh belajar jahit baju budak..bile lah nak jadi mcm dura..u r my inspiration..

Related Posts with Thumbnails