Thursday, May 13, 2010

Smocking with Dura

wahh..tajuk memang melampau..
padahal baru je beli buku A-Z Jahitan Smocking.
smocking pleater pulak masih malu-malu nak keluar dari kotak, walaupun dah lama dapat,hasil dari main kutu smocking pleater Kak Shiela.



berjayakan saya menjahit smocking?
masalahnya sekarang nak pleat kain pun tak tahu..tsk T_T
nampaknya  kena gigih belajar melalui youtube dan buku.

lepas ni boleh cerita-ceriti pasal smocking pulak ya
dan boleh geng dengan Kak Nannie & Erpha, my idols in smockingville

wish me luck!

5 comments:

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

nak tersedak dgr perkataan smocking..semoga hang success and dpt buat yg terbaek.

Liz Othman said...

Go Dura go! I likeee... ur determination. You go girl.

working mom... said...

dear..nnt dah terrer bley akak order ek??...heheheh

Princess Closet said...

Dura, MPH now jual back issues of Australian Smocking Mag for rm36 aje, craft shops selling at rm48, banyak pula tu. you can learn a lot from them and the projects memang lawa

d u r a said...

Eza, haha i bet u just can't wait for the outcome kan? haha tapi..lambat lagi tau..

Ija, thanks. berkat sokongan kawan2, harap2nya jadilah nanti..:)

Kak Ila, insyaalah kalau jadi ahakss.:).

PC, really? ok this weekend nak serbu MPH. thanks for the useful info ♥

Related Posts with Thumbnails