Wednesday, June 23, 2010

chocolate


bila tengok clutch ni lama-lama, terus terasa nak makan coklat


berminat nak buat gathered clutch seperti di atas?
thanks Anna!
thanks also to my SIL, dilla yang nak clutch macam ni sebab kalau tidak, memang tak tahu pun ada tutorial gathered clutch :) yeah.. dilla & clan, harap bergumbira dengan gathered clutch sorang satu.



ini real punya coklat, saya makan dulu yea..nyum..nyumm..

thanks Zu, dapat le kami merasa coklat dari london.nyumm..nyumm..*sambung makan coklat*

6 comments:

rimbun said...

cantiknya clutch tuh...
kekadang tuh ada permintaan baru kita terfikir nak buat kan.. kalau untuk diri sendiri tak terfikir plak..

nak cekelat jugak hihihi

working mom... said...

nak satu..nak satu !nak kaler itam bley tak?...akak suker dark cekelat...hehehehhe

fham5579 said...

amoih dh meneroka lg 1 langkah kwn aku ni...good luck2...mana tau 1 hr akan wujudnya dura's boutique kt pavillion ka klcc ka plak kan...huhuhuhu tggl pos...

a.n.i.Q.u.e said...

clutch utk letak chocs

chochs clutch


hmmm .. terus lapar chocs

:-)

d u r a said...

betoi tu rimbun,kalo untuk diri sendiri takdenya nak pikir2 design2 yg luar biasa ni. buat yg biasa2 je. bagus jugala ada yg tolong 'alert'kan ada mcm2 design di luar sana.

kak ila, banyak dah order akak ni. tapi semua kena KIV dulu boley dak hehe..takpela order dulu, nnt buat semua sekali harung la okeh.

hanim, takdela sampai camtu. aku kontrak mati dgn pos..sayang pos hihi..

baguih idea tu anique. kalo kena cekelat pon tak le nampak kotoq clutch tu sebab warna sama kan..:)

Tudung Al Imran said...

suka la cluth tu..nnti nk try!

Related Posts with Thumbnails