Wednesday, June 30, 2010

tariff baru pos malaysia bermula 1 julai 2010





tahu tak semenjak tahun 1992, pos malaysia tidak pernah menaikkan kadar pos? 
18 tahun tak berubah! 
bayangkan dengan kadar setem 30sen, surat dari padang besar, perlis boleh sampai ke tawau, sabah.
terima kasih kepada pos malaysia! (cewah..cewah..bodek)



bermula 1 julai 2010 (esok) pos malaysia akan mengenakan tariff baru seperti berikut:





untuk keterangan lanjut, sila lawati / hubungi:



hotline: 1-300-300-300 (customer service)



jangan lupa dapatkan keluaran setem terbaru esok!






8 comments:

a.n.i.Q.u.e said...

kagum aihh informasi terkini ...

('')

rimbun said...

alang2 shopping online terus ler beli banyak sekali.. save skit on posting hihihi (alasan jer)

fham5579 said...

wow byk trus kenaikan dia no..sib baik jarang pakai pos2 ni..poslaju terlibat x wei?

Zura said...

huhu sib baik ada officer pos malaysia di alam blogshop ni...I was wondering about the hike ni coz risau ngan peket kecil price...ermm...if poslaju tak terlibat nampaknye will stick to poslaju ni..tq for the info durra! :)

okinokiyo said...

alamak paket kecik banyak gak differ dia kan...
ok ok noted.Thanks Dura for the info...kalau pos laju ada naik gak ke tariff?

d u r a said...

girls..
buat masa sekarang,poslaju tak terlibat dgn kenaikan tarif ni..yeay!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

cmna hang boleh post entry ni..adakah hang pekerja pos malaysia. tp baguih betui info ni..aku takut aku tersilap boh setem ja minta keja nnti sahih x sampai2.mujuq hang alert.

d u r a said...

eza, aku mmg pekerja pos mesia da.. tapi bukan bahagiaan corp. communications yg patutnya dok hebahkan berita ni. saja je tolong 'alert'kan kawan2..

Related Posts with Thumbnails