Tuesday, June 15, 2010

June 2010 Sales dari Pondok Craft

ohmaigod feeling like crazy bila the Pondok Craft's owner, Ayu buat mega sales sempena her 39th birthday CANTIK-CANTIK dan MURAH-MURAH! kalau dok Penang dah lama kedai beralamat No.19, Persiaran Kikik 2, Taman Inderawasih, 13600 Perai, Pulau Pinang kena terjah.tapi dok kat kl pun boleh beli jugak. semuanya di hujung jari sekarang ni :)

paling gila tengok baby panels yang semuanya cute bangatt. terus pengsan lepastu bangun terus melompat sebab harga asal RM35 dah turun jadi RM30!
how generous of you, Ayu(and her sis too)!

tuu diaa..tengok tu tak tau nak pilih yang mana satu, semua cantik! terus wishlist ada 4 panels seperti di atas. yang 2 teratas tu mestilah untuk tuan puteri safiya. adik emir ambik yang ada cute animals dan mama chop nak yang flowery tu buat wall hanging pun cantik ni.


Fat Quarter - 1930's Collection pulak di mana pack of 4 design = RM36 per pack.
kalau beli 2 packs = RM68
tapi kalau nak 1 design sahaja pon boleh = RM9 per design.
how's that sounds? to me it sounds pretty good!


 save the best for last...
POLKADOTs!!
sape crafters yang tak suka polkadots??
100% American Cotton some more loh...
Original Price adalah RM36 per meter telah turun jadi RM32 semeter.
METER ok. bukan yard/ela.
definitely the best value for money.


masa tengah dok promote ni pun, Ayu dah upload macam-macam lagi. Benang lah..Fabrik kiut miut lah..
 sampai tak terligan chek nak tulih di sini. tak mau cakap banyak dah, jom terjah PONDOK CRAFT.
seeing is believing!


sapa-sapa yang duit gaji dah pupus tu (termasuk yours truly) jangan kalut, sales ni sampai 30th June 2010. sempat la duit gaji hujung bulan ni.
mintak-mintak la panel cute tu ada lagi..risau habih, nama pun hot selling items..

sapa yang nak tolong promote pon boleh, kalau ada rezeki dapat ni
bestkan..kan..kan
Ayu kata dia akan tambah lagi freebies to the lucky winner.
Ayu, gimme! gimme!gimme!

T&C untuk dapat hadiah seperti di atas, boleh tengok sini ya.

Eh, lupa lak.paling penting ni..
"HAPPY BIRTHDAY AYU"



5 comments:

Ayu said...

Thanks Dura for this lovely note. Paling terharu bab yg highlight umur 39 tuh...hihihi...anyway, I'm proud to be 39...ok..just wait for 30th ok for me to announce my giveaway winner.

Thank you again...May Allah swt murahkan rezeki you..

Azaidris said...

Love the way u promote pondok craft's sale. Sedap je membaca...mmg boleh jual punya la hehe..

i'm joining the giveaway too. S nk pi buat entry on the sale kt my blog la plak :D

n.a.i said...

huhu mmg dah kontang (bukan surut lagi dah) duit dalam account kes byk sgt benda nak grab bulan SALE ni. pandai pulak road tax/ insurance keta pun nak kena renew bulan ni. huwaaaa berlagu sendu je la tengok kain2 cun lagi berbaloi2 di pondok craft. err hari gaji la intai balik apa lagi yang tinggal eh. minat jugak baby panel yang bunga2 n cute animals tuu...!

Drama Mama said...

ohh yang kat atas tu panel tu memang hot! comel melampauuuu! u reserve la dulu takleh ka? nanti habis sayang. hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

d u r a said...

ayu,thank you sis, for the giveaway..hope i'll win this time around *pray*

naza, kalau ada rezeki, insyaallah hadiah2 itu akan menjadi milik kita haha..

nai, itulah,sale tengah2 bulan ni..geram jer tengok..tengok je la yea..hehe..

drama mama, thanks for visiting.
kalau ada rezeki,jadi hakmilik kita juga nnt..kalau nak reserved, mcm tak adil pulak untuk orang yg nak beli kan :)

Related Posts with Thumbnails