Thursday, February 25, 2010

bias tape product

Ingat tak bias tape haritu?

Inilah hasilnya..

pelapik dan belt cover untuk carseat baby Emir.


fabrik ceria tu dari ikea.
two little birdies dari fabrik yang sama,disambung pada belt cover.
senang Emir nak bermain-main, ketika mama atau ayah pandu kereta.

ceritanya pasal carseat Emir.
tapi kenapa gambarnya hanya Safiya ya, tak nampak pulak si Emir.

ha..ni Emir, berwajah baru..
hensem tak Emir botak?

11 comments:

suziyana said...

sgt kreatif n emir tuh cute sgt2..hehehe..

Azaidris said...

Sangat2 comey emir itu.. Sejak tgk tutorial durra & tini on bias tape..bias tape maker dh masuk dlm list 'to buy' :)

Naddiea said...

dura,aku suka sangat pelapik dan belt cover untuk carseat tu.kalo aku nk order kat hang buleh dak utk coming baby nanti.aku mmg x buleh la nk buat sendiri.beli buleh la.kalo buleh habaq kat aku taw..

p/s:series emir tambah cumel ngan kepala botak itew.

d u r a said...

Suziyana,
thanks.
saja la nak tukar carseat cover berwajah baru dgn harapan Emir lebih suka dok kat dlm tu. skang ni dia tak bape suke ;)

Aza,
it's worth to hv it!

Nadd,
if u're really serious about this just email or fb ok.
p/s: nak theme boy ke gurl?

My Botang said...

cute sangat and cheerful.. i'm sure Emir will enjoy his 'new' carseat..siap ada birdie plak tu to play with.. :D

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

jimat duit noh..x gaduh nak beli toy letak kat car seat. blh buat bird pulak..cantik mmg cantik..boleh kot maxi-cosi ka, mothercare ka amik tender dgn hang design car seat depa

ietafakyra said...

hhiihi... sbg isteri kpd org botak, aku mmg suka tgk bebudak botax! cumillssss... kah kah kah. wei, mmg hebat la idea hg nih! nnt aku pun mau order juga... tunggu sat aku nk list down n email kat hg apa benda nk beli. tp dgn syarat delivery FREE. kkakaka... mai hantaq by hand tau. DEMAND KAH?? ~llalllaaa~

d u r a said...

Sue,
I made for Emir, tapi Safiya yang conquer la..:)

Eza,
Haihh..cover carseat aku belum sampai tahap international lagi da...:)

Ieta,
No problem..dah memang hari2 aku jalan rumah hang da..:)

Naddiea said...

dura,nanti aku email hang kay..theme x tau lagi sbb bb dok main hide n seek ngan mama.nanti bila dh tau aku habaq kat hang kay.

Diamilikku said...

wehh....count me in..aku juga mau order untuk car seat.....durra aku serius nih...tema nya baby girl satu baby boy satu..boleh naaaa

d u r a said...

Nad,
okeh no prob. order yang ada ni pon tak terbuat heheh buzy la katakan..(tapi ada hati amek order)

Sone,
wah..untuk upcoming baby ke nih? twins boy&girl?

Related Posts with Thumbnails