Saturday, February 13, 2010

sesuai ke?

untuk lelaki.
macam tak sesuai aje..
memang tak sesuai.
tambah pulak dengan keychain doraemon safiya tu.

so, i ambik lah pencil case ni ye, hubbylovey.
ingat nak bagi sama macam fabrik laptop sleeve tu.
tapi memang tak sesuai.. haha

siap letak zip untuk jeans lagi.
konon nak tahan lasak lah.
almaklumlah, orang lelaki kan kasar sikit.

tapi takpelah, i buat yang lain lah untuk you ok.

so, this is officially MINE!
:D

4 comments:

Zura said...

cantik! ada men suka kaler2 tu maybe red and white a bit girly gak. dura nak tanya kat mana beli zip jeans ya? i tak penah jumpa lagi so far

My Botang said...

cantiknyer and very neat.. i yang berkenan.. heheh

d u r a said...

Zura,
sebenarnya my hubby mcm suka jugak this prints.tp i la taknak bagi sebab for me it's to girlish haha..

i beli zip tu kat kedai jahit yang dekat rumah i. kedai tu kecik aje, tak sangka macam2 ada. jeans zipper tu i pakai yang 8" ,rm2 a piece.

kalo u nak i boleh tolong belikan. cuma colour selection sikit. just ada kaler dark brown, dark blue, white & black.

d u r a said...

Sue,
berkenan ke?
apa lagi buat la satu. fabric from ikea. :)

Related Posts with Thumbnails