Thursday, April 1, 2010

G'day Mate!

tetiba ber-g'day mate Australian slang la pulak...
ni ha sebabnya..kain2 from Oz with love
untuk tatapan mata..
ya..diulang..tatapan mata
sayang dowhh..nak potong

thanks my fren Zuera Rahman tolong belikan..xoxo
siap ada selitan hadiah2 cumil..arghh..cumil,sayang nak guna neh.. :)

kain yang beli dari Zura (Lovemelots) haritu pon tak sampai hati nak potong...haisshh..

eh tetiba baru perasan..
dua-dua kawanku nama Zura :)

        ♦          ♦         ♦      

On another note,
remember my doodles ??

since now dah masuk April 2010, which means dah masuk 2nd quarter of 2010,
i nak review sket pasal plan i yang tak jadi tu..
heheh poyo je i cakap kunun nak jahit semua tu dalam masa 1st quarter of 2010.

yang berjaya i jahit cuma Ottobre summer pants.
itu pun sebenarnya untuk Emir tapi saiz agak besar and in the end jadi milik Safiya huhu..

lepas tu i buat pyjama.
tapi lepas potong kain, i terus abaikan kain2 for almost 2 months.
baru2 ni i sambung my UFO(unfinished object, bukan alien tau)
and alhamdullilah pyjamas basically dah siap,
tapi ada sikit2 area lagi yang perlukan final touch.
I'll show you in my next post okay!

♥ xoxo ♥

8 comments:

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

k wa balik mesia ka? aku kirim baju kat dia tapi duit x bayaq2 gi :)

fham5579 said...

cantik2 design dia...mmgh syg tu nk potong no....tp dok simpan pn watpa..potong2

Zura said...

halamak canteks nya kain dari Oz...uwaa...ni yang nyesal tak jadi pegi nih...love that butterfly one :D

Azaidris said...

Cantik & comel2 belaka... Tengok puas2 pastu..potong!potong!potong! ;)

aimila said...

durra, cam sama jer kita. beli kain byk2 pastu sayang nak potong. sayang...sayang...huhuhu

Diesha said...

wahh cantiknyaaa suka..suka..
:D memang sayang nak potong...huhu..

Ummi-Izah said...

cantik...cantik...cantik....

d u r a said...

Eza,
kWa bulan pat ni baru balik mesia la.ni pos neh..

hanim,
u hv no idea bonding aku ngan kain2 gumana..huhu..

Zura,
ya sangat cantik kann..

Azaidris,
itu la..sayang..sayang..sayangg..

aimila,
haha sama la kita..:)

Diesha,
wah tokey kain pun sayang nak potong nih..hihi

Ummi-Izah,
betul..betul..betull :D

Related Posts with Thumbnails